Een stok achter de deur, met zelfvertrouwen trainen en doelgericht ergens naar toe werken.

Neem contact op, dan plannen we samen zo snel mogelijk een afspraak!


  AfvallenConditieverbeteringSpieropbouwNieuwe trainingsmethodenGezonde levensstijlVoedingsadvies

  Ervaringen

  “Dennis is een goede personal trainer. Hij luistert goed naar je en samen maak je een plan om jouw doel en visie te realiseren . Hij begrijpt jou en legt ook uit wat wel en niet mogelijk is en hoe je het kan bereiken. Zijn training heeft mij goed geholpen om mijn uiteindelijke doel te behalen. Ik raad hem aan als personal trainer. Dankjewel Dennis voor de goede samenwerking!”
  Caroline Pangestu

  “Dennis heeft ons op een positieve manier gemotiveerd om weer te gaan sporten. Uitleg over de juiste houdingen en het bewust om gaan met voeding heeft ons geholpen. Het voordeel van samen trainen is dat we elkaar motiveren en natuurlijk concurreren. Het resultaat: Binnen 2 maanden is Karel 5 kilo kwijt en 11cm in buikomvang. Angela is al 14cm buikomvang kwijt en 8.4 kilo lichter!”

  Angela en Karel van der Vloet
  “Ik sport nu sinds ongeveer twee maanden bij Dennis. Het geeft mij veel energie om elke keer tot het uiterste te gaan. Dennis is een fijne trainer. Hij geeft goede begeleiding, legt dingen goed uit, motiveert je om door te gaan, is strikt en ook zeker in voor een grap op zijn tijd. Hij wil dat je probeert maar accepteert het als het niet gaat. Je kunt goede afspraken met hem maken, ik raad het iedereen aan!”
  Aaron Muurmans
  “Ik was het zat dat ik elke keer zo weinig energie had, mijn lichaam zag veranderen en de oude fitte ik kwijt was. Daar speelde ook nog eens mee dat ik zelf veel te onzeker was om in mijn eentje naar de sportschool te gaan!

  Ondertussen 11 weken verder kan ik al nieuwe kleding kopen omdat ik 8 kilo ben afgevallen, heb ik veel meer energie, voel ik me veel gezonder en sta ik in mijn eentje in de sportschool bij de gewichtenhoek te sporten. En echt waar, dit is dankzij Dennis!”

  Sanne Dingemans

  Train waar en wanneer jij maar wilt!

  Volg al mijn trainingen, maar dan vanuit je huiskamer!

  Lees meer