Een stok achter de deur, met zelfvertrouwen trainen en doelgericht ergens naar toe werken.

Neem contact op, dan plannen we samen zo snel mogelijk een afspraak!


  AfvallenConditieverbeteringSpieropbouwNieuwe trainingsmethodenGezonde levensstijlVoedingsadvies

  Ervaringen

  Ik ben bij Dennis gekomen omdat ik al jaren ongezond aan het leven was. Ik was enorm veel aangekomen en ik wist dat er iets moest veranderen aan mijn levensstijl. Vanaf het eerste contact met Dennis is er door zijn hulp een knop bij me omgezet die mijn totale levensstijl heeft veranderd. Het structureel inplannen van sportmomenten met de focus op de juiste spiergroepen in combinatie met een voedingsplan van Dennis hebben ervoor gezorgd dat ik al voor het eind van het traject mijn doel heb bereikt. Het contact met Dennis was enorm fijn en het plezier in sporten heb ik dankzij hem weer volledig teruggevonden! Heel blij dat ik ooit de stap heb genomen om dit traject bij Dennis aan te gaan!

  Kris Hoornick

  Ik ben bij Dennis begonnen omdat ik niet tevreden was met mijn lichaam en al meerdere pogingen had gedaan om er iets aan te veranderen. Zo nu en dan met succes, alleen bleef ik heel erg schommelen. Door de jaren heen zelf enorm veel ervaring opgebouwd maar toch door Dennis nieuwe inzichten gekregen en nog belangrijker: balans gevonden. Juist deze balans is cruciaal voor mij om consistent door het leven te gaan en daardoor geen terugval te krijgen. Op dit moment al ruim 13 kilo kwijt en 12cm aan navelomtrek minder. Maar we zijn er nog niet, maar ik heb er alle vertrouwen in dat ik samen met Dennis de gewenste doelen kan bereiken!

  Joey Broers
  “Ik sport nu sinds ongeveer twee maanden bij Dennis. Het geeft mij veel energie om elke keer tot het uiterste te gaan. Dennis is een fijne trainer. Hij geeft goede begeleiding, legt dingen goed uit, motiveert je om door te gaan, is strikt en ook zeker in voor een grap op zijn tijd. Hij wil dat je probeert maar accepteert het als het niet gaat. Je kunt goede afspraken met hem maken, ik raad het iedereen aan!”
  Aaron Muurmans

  “Dennis heeft ons op een positieve manier gemotiveerd om weer te gaan sporten. Uitleg over de juiste houdingen en het bewust om gaan met voeding heeft ons geholpen. Het voordeel van samen trainen is dat we elkaar motiveren en natuurlijk concurreren. Het resultaat: Binnen 2 maanden is Karel 5 kilo kwijt en 11cm in buikomvang. Angela is al 14cm buikomvang kwijt en 8.4 kilo lichter!”

  Angela en Karel van der Vloet
  “Ik was het zat dat ik elke keer zo weinig energie had, mijn lichaam zag veranderen en de oude fitte ik kwijt was. Daar speelde ook nog eens mee dat ik zelf veel te onzeker was om in mijn eentje naar de sportschool te gaan!

  Ondertussen 11 weken verder kan ik al nieuwe kleding kopen omdat ik 8 kilo ben afgevallen, heb ik veel meer energie, voel ik me veel gezonder en sta ik in mijn eentje in de sportschool bij de gewichtenhoek te sporten. En echt waar, dit is dankzij Dennis!”

  Sanne Dingemans

  Trainen in een privé ruimte met de volledige aandacht voor jou.

  Werken aan jezelf in een veilige, vertrouwde omgeving!