Sebastiaan

Het succesverhaal van Sebastiaan:

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
“Na al enige tijd in de sportschool rond te hebben ‘gehangen’ en vooral bezig te zijn geweest met met cardio bleef mijn gewicht op pijl. Helaas niet zoals gewenst. Ik was voornamelijk flink aan het doorstampen op de crosstrainer of een rondje langs de vaste apparaten. Helaas had dit nog niets opgeleverd.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nadat ik met Dennis in contact ben gekomen, adviseerde hij me om alles om te gooien. We hebben samen een doel gesteld en de eerste stappen gezet richting een, voor mij, nieuwe vorm van trainen. Dennis begeleidt je goed bij het uitvoeren van de oefeningen. Daarbij laat hij je zien wat er goed en fout gaat ook door middel van videobeelden. Fijn, want dat is duidelijker dan een heel verhaal. Naast de oefeningen hebben we samen ook gekeken naar mijn voeding en dan zie je dat daar belangrijke winstpunten te halen zijn. Met dat advies en de technische tips bij de oefeningen, had ik binnen enkele weken al een mooi resultaat. De kilo’s waren aan het afnemen!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

En toen Corona, sportschool dicht en hoe nu verder? Door de juiste tips op gebied van voeding en thuis trainen, viel na terugkomst in de sportschool, de wegging niet tegen. Een mooi resultaat, want een veranderde mindset rondom eten en sporten hadden mij geen terugslag opgeleverd. Nu na onze 16 sessies ben ik ongeveer op mijn doel van -10 KG uitgekomen. Maar dat was niet alles. Met de krachttraining zijn mijn spieren in mijn bovenlijf ook versterkt. Ik merk ook duidelijk voordelen in mijn houding. Dank Dennis, fijn dat ik meer voordelen van sporten ervaar dan alleen de kilo’s…

Geschreven door: Dennis Eresh

Train waar en wanneer jij maar wilt!

Volg al mijn trainingen, maar dan vanuit je huiskamer!

Trainen in een privé ruimte met de volledige aandacht voor jou.

Werken aan jezelf in een veilige, vertrouwde omgeving!