Personal trainer

Dennis Eresh

Hoofdfoto

Mijn naam is Dennis, 32 jaar oud en woonachtig in Tilburg. Op mijn 16e de fitnessbranche in gerold en nu alweer 6 jaar werkzaam als zelfstandige personal trainer.
Na mijn opleiding Sport- en bewegingseducatie heb ik de switch gemaakt naar Sportmanagement/marketing. Tijdens mijn 1e stage op mijn 16e had ik nooit gedacht later zelf zoveel met sport bezig te zijn naast het voetbal. Ik was altijd al wel verliefd op sport en bewegen. Ik was snel en atletisch gebouwd maar als kleinste en dunste jongetje van mijn klas zei zelfs ooit een docent: ‘’jij zal nooit gespierd worden’’. Dat is altijd wel een beetje blijven hangen en heeft me toch wel gemotiveerd. Met hard werken en discipline is alles mogelijk!

Op mijn 18e ben ik na mijn stage bij Healthcity blijven werken als fitnessconsultant. Ik merkte ondanks de commerciële kant, het contact met mensen toch het leukst was. Vooral het helpen van mensen en het begeleiden, wat ik toch meer in mijn vorige opleiding deed.

Het omslagpunt kwam na mijn zware auto ongeluk in 2016. Door mijn mindere belastbaarheid en klachten zoals geheugenverlies, concentratieproblemen en vermoeidheid moest ik aan de bel trekken. Pas na halfjaar is er niet aangeboren hersenletsel (NAH) geconstateerd. Hierdoor heb ik een intensieve revalidatie gehad die mijn leven heeft veranderd. Ik moest leren omgaan met mijn nieuwe ik en mezelf een andere levensstijl aanmeten. Dat is moeilijk te accepteren als je vol in het leven staat. Fysiek heb ik moeten inleveren maar vooral mentaal heb ik veel gewonnen.

Het heeft me uiteindelijk wel gebracht tot waar ik nu sta. Ik ben kritisch gaan kijken, wat maakt me gelukkig? En dat is toch mensen helpen. Ik neem nu nog meer kennis en vooral nieuwe ervaring mee. Ik moest opnieuw beginnen met mijn nieuwe ik, werken aan mijn fysiek, maar nog belangrijker, het mentale aspect.

Zodoende om mijn belastbaarheid te verhogen ben ik begonnen met werken bij Snap Fitness Tilburg. Vanuit hier heb ik de kans gekregen om voor mijzelf te beginnen. Om mensen nog intensiever en beter te kunnen helpen ben ik in 2017 Dennis Eresh Personal Training gestart. En om nog meer mensen te kunnen bereiken ben ik in 2021 mijn diensten gaan aanbieden binnen Basic Fit aan de Spaubeekstraat in Tilburg Reeshof. En vanaf 2023 biedt ik mijn diensten in mijn eigen persoonlijke studio aan met de volledige aandacht voor jou! Zonder drukke sportschool werken aan jezelf in een veilige, vertrouwde omgeving.

“Mijn ambitie is om zoveel mogelijk mensen op een leuke en positieve manier helpen te groeien naar de beste versie van hunzelf!”

Dennis Eresh Personal Training
“MORE THAN JUST FITNESS”

Mijn achtergrond

Van passie tot beroep

– HBO Fontys Sport- en Bewegingseducatie
– HBO Fontys Commerciele Economie SPECO-CE Sportmanagement/marketing
– Healthcity Fitness Consultant
– Snap Fitness Tilburg Allround medewerker

Daarnaast heb ik verschillende trainingen/cursussen gevolgd om continu mijn kennis up to
date te houden zoals:
– TRX training
– Boks training

Ervaringen

“Dennis heeft ons op een positieve manier gemotiveerd om weer te gaan sporten. Uitleg over de juiste houdingen en het bewust om gaan met voeding heeft ons geholpen. Het voordeel van samen trainen is dat we elkaar motiveren en natuurlijk concurreren. Het resultaat: Binnen 2 maanden is Karel 5 kilo kwijt en 11cm in buikomvang. Angela is al 14cm buikomvang kwijt en 8.4 kilo lichter!”

Angela en Karel van der Vloet

Ik ben bij Dennis begonnen omdat ik niet tevreden was met mijn lichaam en al meerdere pogingen had gedaan om er iets aan te veranderen. Zo nu en dan met succes, alleen bleef ik heel erg schommelen. Door de jaren heen zelf enorm veel ervaring opgebouwd maar toch door Dennis nieuwe inzichten gekregen en nog belangrijker: balans gevonden. Juist deze balans is cruciaal voor mij om consistent door het leven te gaan en daardoor geen terugval te krijgen. Op dit moment al ruim 13 kilo kwijt en 12cm aan navelomtrek minder. Maar we zijn er nog niet, maar ik heb er alle vertrouwen in dat ik samen met Dennis de gewenste doelen kan bereiken!

Joey Broers
“Ik was het zat dat ik elke keer zo weinig energie had, mijn lichaam zag veranderen en de oude fitte ik kwijt was. Daar speelde ook nog eens mee dat ik zelf veel te onzeker was om in mijn eentje naar de sportschool te gaan!

Ondertussen 11 weken verder kan ik al nieuwe kleding kopen omdat ik 8 kilo ben afgevallen, heb ik veel meer energie, voel ik me veel gezonder en sta ik in mijn eentje in de sportschool bij de gewichtenhoek te sporten. En echt waar, dit is dankzij Dennis!”

Sanne Dingemans
“Ik sport nu sinds ongeveer twee maanden bij Dennis. Het geeft mij veel energie om elke keer tot het uiterste te gaan. Dennis is een fijne trainer. Hij geeft goede begeleiding, legt dingen goed uit, motiveert je om door te gaan, is strikt en ook zeker in voor een grap op zijn tijd. Hij wil dat je probeert maar accepteert het als het niet gaat. Je kunt goede afspraken met hem maken, ik raad het iedereen aan!”
Aaron Muurmans

Ik ben bij Dennis gekomen omdat ik al jaren ongezond aan het leven was. Ik was enorm veel aangekomen en ik wist dat er iets moest veranderen aan mijn levensstijl. Vanaf het eerste contact met Dennis is er door zijn hulp een knop bij me omgezet die mijn totale levensstijl heeft veranderd. Het structureel inplannen van sportmomenten met de focus op de juiste spiergroepen in combinatie met een voedingsplan van Dennis hebben ervoor gezorgd dat ik al voor het eind van het traject mijn doel heb bereikt. Het contact met Dennis was enorm fijn en het plezier in sporten heb ik dankzij hem weer volledig teruggevonden! Heel blij dat ik ooit de stap heb genomen om dit traject bij Dennis aan te gaan!

Kris Hoornick

Trainen in een privé ruimte met de volledige aandacht voor jou.

Werken aan jezelf in een veilige, vertrouwde omgeving!