1

Eén op één

Personal training

Ben je uitgekeken op je trainingsroutine? Heb je geen plezier meer in het trainen of heb je hulp nodig om je langgekoesterde doelstelling te bereiken?
Dan is personal training iets voor jou!

Je krijgt 100% individuele aandacht om de juiste technieken en nieuwe vaardigheden aan te leren. Het einddoel wordt opgedeeld in kleinere subdoelen. Deze subdoelen kunnen bestaan uit afvallen, het opbouwen van je spieren of het verbeteren van je conditie. Deze moeten realistisch zijn en passen in je huidige levensstijl. Door deze structurele veranderingen zul je in staat zijn om uiteindelijk zelfstandig weloverwogen keuzes te maken die leiden naar een gezondere levensstijl.

Personal training is zoals het woord al zegt persoonlijk. Er wordt zeker niet van je verwacht dat je al een topatleet bent. Elke training is op maat gemaakt en er wordt rekening gehouden met elk individueel niveau. Daarnaast zorgt personal training ervoor dat je meer energie krijgt en geestelijk zorgt het ook voor meer ontspanning en gemoedsrust. De motivatie blijft hoog, omdat we samen doelgericht aan een betere versie van jezelf gaan werken!


2

Motiveer elkaar

Duo training

Wil je graag met je partner, familielid of vriend(in) samen trainen? Op een leuke manier jullie doelstelling behalen is natuurlijk helemaal mooi meegenomen. Daarnaast is samen trainen ook een extra stukje motivatie om niet op te geven. In een aangepast traject wordt er rekening gehouden met beide niveaus.


3

Samen fit

Small group training / bedrijfstraining

Graag met een kleine groep vrienden/familie of collega’s werken aan jullie kracht of conditie? Dat kan! Door de variatie in de oefeningen blijf je plezier houden in het trainen. Daarnaast haal je het beste uit jezelf met het competitieve gedeelte van een groepstraining! Eventueel kan dit ook op locatie gegeven worden.


4

Beste van beide

Cardioboxing

Cardioboxing biedt het beste uit twee disciplines: Geavanceerde technieken uit de bokssport, zonder dat hierbij sprake is van fysiek contact, gecombineerd met keiharde oefeningen. Uitdagend bezig zijn met je conditie waarin je wordt gedwongen niet snel op te geven. Cardioboxing is ideaal om iets aan je conditie te doen op een leuke manier!


5

Altijd en overal

Online coaching

Je kunt veel resultaat boeken met kleine, effectieve aanpassingen in je manier van trainen of eten. Het zijn vaak gewoontes die je moet doorbreken om een beter resultaat te behalen. Het zijn vaak de gewoontes waarvan je het minst bewust van bent en relatief weinig tijd kosten om deze te veranderen.
Je hoeft heus niet elke dag van de week te sporten. En je mag meer dan alleen een cracker eten, meer dan een appel likken en ook meer dan ruiken aan een goede biefstuk. Het draait allemaal om BALANS!

Ben jij bereid om iets meer te bewegen op een goede manier? Ben je bereid om een paar uur minder per week te Netflixen? En een beter inzicht te krijgen in wat je binnen krijgt? Dit allemaal om meer zelfvertrouwen te krijgen, gezonder te zijn en ook nog eens fysiek te veranderen.

Ervaringen

“Ik was het zat dat ik elke keer zo weinig energie had, mijn lichaam zag veranderen en de oude fitte ik kwijt was. Daar speelde ook nog eens mee dat ik zelf veel te onzeker was om in mijn eentje naar de sportschool te gaan!

Ondertussen 11 weken verder kan ik al nieuwe kleding kopen omdat ik 8 kilo ben afgevallen, heb ik veel meer energie, voel ik me veel gezonder en sta ik in mijn eentje in de sportschool bij de gewichtenhoek te sporten. En echt waar, dit is dankzij Dennis!”

Sanne Dingemans
“Ik sport nu sinds ongeveer twee maanden bij Dennis. Het geeft mij veel energie om elke keer tot het uiterste te gaan. Dennis is een fijne trainer. Hij geeft goede begeleiding, legt dingen goed uit, motiveert je om door te gaan, is strikt en ook zeker in voor een grap op zijn tijd. Hij wil dat je probeert maar accepteert het als het niet gaat. Je kunt goede afspraken met hem maken, ik raad het iedereen aan!”
Aaron Muurmans

Ik ben bij Dennis begonnen omdat ik niet tevreden was met mijn lichaam en al meerdere pogingen had gedaan om er iets aan te veranderen. Zo nu en dan met succes, alleen bleef ik heel erg schommelen. Door de jaren heen zelf enorm veel ervaring opgebouwd maar toch door Dennis nieuwe inzichten gekregen en nog belangrijker: balans gevonden. Juist deze balans is cruciaal voor mij om consistent door het leven te gaan en daardoor geen terugval te krijgen. Op dit moment al ruim 13 kilo kwijt en 12cm aan navelomtrek minder. Maar we zijn er nog niet, maar ik heb er alle vertrouwen in dat ik samen met Dennis de gewenste doelen kan bereiken!

Joey Broers

“Dennis heeft ons op een positieve manier gemotiveerd om weer te gaan sporten. Uitleg over de juiste houdingen en het bewust om gaan met voeding heeft ons geholpen. Het voordeel van samen trainen is dat we elkaar motiveren en natuurlijk concurreren. Het resultaat: Binnen 2 maanden is Karel 5 kilo kwijt en 11cm in buikomvang. Angela is al 14cm buikomvang kwijt en 8.4 kilo lichter!”

Angela en Karel van der Vloet

Ik ben bij Dennis gekomen omdat ik al jaren ongezond aan het leven was. Ik was enorm veel aangekomen en ik wist dat er iets moest veranderen aan mijn levensstijl. Vanaf het eerste contact met Dennis is er door zijn hulp een knop bij me omgezet die mijn totale levensstijl heeft veranderd. Het structureel inplannen van sportmomenten met de focus op de juiste spiergroepen in combinatie met een voedingsplan van Dennis hebben ervoor gezorgd dat ik al voor het eind van het traject mijn doel heb bereikt. Het contact met Dennis was enorm fijn en het plezier in sporten heb ik dankzij hem weer volledig teruggevonden! Heel blij dat ik ooit de stap heb genomen om dit traject bij Dennis aan te gaan!

Kris Hoornick

Trainen in een privé ruimte met de volledige aandacht voor jou.

Werken aan jezelf in een veilige, vertrouwde omgeving!