Is dit wel of niet gezond? Hoeveel mag ik hiervan nemen en heb je nog tips over voeding zijn vragen die ik vaak krijg te horen als Personal Trainer. Vanaf nu gaan mijn klanten en ik aan de slag met mijn eigen gepersonaliseerde app.

‘’ De app is afgesteld op persoonlijke voorkeur en op maat gemaakt.’’

Vanaf nu heb je jouw persoonlijke trainingsschema, voedingsdagboek, vooruitgang en coaching altijd binnen handbereik. Het mooie is dat ook alles aan elkaar is gekoppeld. De oefeningen in je schema worden visueel. Aan de hand van een video zie je voorbeelden van de uitvoering en kun je je herhalingen en gewicht loggen.

‘’Lekker vanuit thuis je oefeningen doen? Dat kan natuurlijk ook!’’

De online omgeving voor jou en mij, wat het sporten en eten net wat makkelijker maakt. Mocht je geen tijd of zin hebben om naar de sportschool te gaan, staan er activiteiten in de app waarmee jij toch je work-out kan uitvoeren maar dan lekker thuis. Ook geen lastige vragen meer over voeding want ook dit is bij te houden met de nieuwe app, je kan voeding toevoegen met een druk op de knop of handig scannen met de barcodescanner.

Wist je ook dat je eigen prestaties kan bijhouden maar ook die van jouw sportmaatje? Ideaal om elkaar wat meer te motiveren maar ook om elkaar uit te dagen.

Ook enthousiast geworden van de app? Meld je dan GRATIS aan via info@dennisereshpt.com voor een intake zodat ook JIJ gebruik kan maken van deze app!

Geschreven door: Dennis Eresh

Train waar en wanneer jij maar wilt!

Volg al mijn trainingen, maar dan vanuit je huiskamer!

Trainen in een privé ruimte met de volledige aandacht voor jou.

Werken aan jezelf in een veilige, vertrouwde omgeving!