Benieuwd naar hoe Sanne dit is gelukt? Dat vertelt ze hieronder:

” 11 weken geleden ging de knop om! Na 3 jaar te hebben uitgesteld om het sporten weer op te pakken na een knie operatie, zat ik dan eindelijk bij Dennis voor een intakegesprek. Ik was het zat dat ik elke keer zo weinig energie had, mijn lichaam zag veranderen en de oude fitte ik kwijt was. Daar speelde ook nog eens mee dat ik zelf veel te onzeker was om in mijn eentje naar de sportschool te gaan!”

Ondertussen 11 weken verder kan ik al nieuwe kleding kopen omdat ik 8 kilo ben afgevallen, heb ik veel meer energie, voel ik me veel gezonder en sta ik in mijn eentje in de sportschool bij de gewichtenhoek te sporten. En echt waar, dit is dankzij Dennis!

Dennis besteed vanaf het eerste moment, de intake, veel aandacht aan jouw eigen verhaal. Daardoor bereik ik niet alleen iets “in de cijfertjes”, maar ook in gevoel, energie en mindset. Ik had eerlijk gezegd nooit gedacht dat dat zo belangrijk zou zijn, maar het is echt het halve werk en nu zie ik dus hoe waardevol het is om een personal trainer te hebben.

Ik ben super blij dat ik de keuze heb gemaakt om met Dennis te sporten. Ik weet nu beter hoe ik kan eten, wat mijn standaard levensstijl moet zijn en dit ook kan volhouden en hoe ik zo efficiënt mogelijk kan en durf te trainen! ”

Een resultaat om trots op te zijn! Sanne wist snel haar voedingspatroon en leefstijl aan te passen om haar doel te behalen. Samen zijn we 2 keer per week aan de slag gegaan. Daarbuiten heeft ze zelf nog minimaal 1 sportmoment per week gehad. We zijn aan haar conditie gaan werken maar vooral aan haar kracht. In combinatie met een regelmatig en uitgebalanceerd voedingspatroon heeft ze dit mooie resultaat weten te behalen. 

 

Geschreven door: Dennis Eresh

Train waar en wanneer jij maar wilt!

Volg al mijn trainingen, maar dan vanuit je huiskamer!

Trainen in een privé ruimte met de volledige aandacht voor jou.

Werken aan jezelf in een veilige, vertrouwde omgeving!