Eind 2018 is Laurens begonnen met Personal Training. Hij trainde al een aantal jaar maar hij behaalde zijn gewenste resultaat niet. Hij werd volgens zeggen niet sterker en viel jammer genoeg ook niet af. De oefeningen gingen moeizaam en het schoot maar niet op. Mede vanwege het feit dat Laurens ook moeite had met de technieken van deze oefeningen. Hij is met de vraag gekomen;

‘Kan je me helpen om resultaat te boeken en mij met zelfvertrouwen te laten trainen?’

Laurens en ik zijn meteen van start gegaan, zo heeft hij flink wat kracht bijgewonnen en heeft de technieken goed onder de knie. In een proces van 12 weken zorgen we samen voor het behalen van je doelen. Laurens begon met het squatten van 40kg en ondertussen hebben wij de 100kg bereikt! Zo is er altijd motivatie nodig om je doelen voor elkaar te krijgen. En motivatie heeft Laurens, zo geef ik hem een keer in de week Personal Training en daarnaast traint Laurens ook minstens drie keer in de week. Wat het resultaat hiervan is?

‘Meer dan 8kg afgevallen en een gedaald vetpercentage van 10%.’

Benieuwd naar wat Laurens hier zelf over te vertellen heeft? ‘’Ik ben nu een aantal maanden bezig met Dennis en heb al meer bereikt dan dat ik ooit had gedacht! Dennis luistert goed naar wat je kan en helpt je waar nodig. Zelf had ik last van korte hamstrings waardoor ik veel oefeningen minder goed kon. Samen met Dennis is dit helemaal opgelost en kan ik alle oefeningen nu goed uitvoeren! Super!’’

Ook benieuwd hoe jij je doelstelling kan halen? Check gerust mijn social media accounts waar ik meer vertel over instructies van oefeningen, ervaringen en nog veel meer!

http://www.instagram.com/denniseresh_pt

Geschreven door: Dennis Eresh

Train waar en wanneer jij maar wilt!

Volg al mijn trainingen, maar dan vanuit je huiskamer!

Trainen in een privé ruimte met de volledige aandacht voor jou.

Werken aan jezelf in een veilige, vertrouwde omgeving!